Voor BALLONDECORATIES bezoek onze andere website ballonnenhuren.nl
de leukste Abraham, Sarah en andere poppen
×
 x 

Winkelwagen is leeg

 Handig om te weten ? 

-De pop wordt uiterlijk een dag voor de gebruikdatum geleverd

Je krijgt van DPD  een berichtje in welk tijdvak de pop wordt geleverd

DPD levert van maandag tot zaterdag . Ben je niet thuis ? Dan wordt hij bezorgd bij je buren indien mogelijk. Of de bezorger komt de volgende dag weer eens langs. Ophalen kan ook DPD er is er altijd een bij u in de buurt. Voordeel hier van is dat u niet thuis hoeft te zijn en het pakket op kunt halen wanneer u dit wilt . ook weet u zeker dat de jarige het niet ziet. De kunststof krat is makkelijk vervoerbaar . Niet alle poppen zijn hier voor geschikt sommige bakken zijn te groot en moeten echt afgehaald worden door DPD

Hoe werkt het ? 

1. Doorloop de keuzelijsten. Dit gaat erg eenvoudig . Kies in de keuzelijst  Afhaal of leverdatum de afleverdatum naar wens. Dit is de dag voor de verjaardag. Wij proberen meestal nog een dag eerder te leveren . Afhankelijk van beschikbaarheid. 

2.Kies bij de keuzelijst Zelf halen , bezorgen of verzenden optie verzenden. De pop wordt bij u thuis geleverd of bij een DPD ophaalpunt. 

3. Retourneren: Plaats de pop blower en haringen terug in de krat. Zorg dat de artikelen niet schuiven . Plaats het meegeleverde retour etiket op de grootste kant van de krat . Op het retour etiket zitten twee tierips om de krat weer af te sluiten deze graag kort af knippen. Of er zit een spanband op die u simpel kunt bevestigen.  Artikelen die u vergeet terug te doen dienen nagestuurd te worden. Breng het pakket naar een DPD depot en geef hem daar gratis af. U kunt er ook voor kiezen een pop thuis op te laten halen 

5. Na bestelling krijgt u altijd van mij persoonlijk een mail of de door u gekozen pop wel vrij is en ev andere vrije poppen. Hier door kan het nooit verkeerd gaan . Ook geef ik de retourdag aan . Pop graag voor de middag inleveren bij shop indien u hier voor heeft gekozen.  Iedere dag te laat is voor u een extra dag huur. 

U mag natuurlijk ook telefonisch bestellen 0630667203 ook voor al uw vragen 

Wij rekenen geen borg, wij vertrouwen op uw goede zorg

We wensen u veel plezier met het opblaasfiguur 


Vestigingen

Contact

Scheurinkverhuur.nl

Hamerstraat 6 - 7556MZ Hengelo
EMail: info@scheurinkverhuur.nl
Tel: 06-30667203

Save 30

kunt u de poppen in Hengelo niet zelf ophalen:

ACTIE

AANBIEDING